Den danske debat om prostitution er styret af fordomme og ikke af fakta. Hun nævner Sverige som forgangsland, hvor man ser sex-køberen,  Mangler: arkiv ‎ debattoerer ‎ korsgaard ‎ art ‎ h ‎ c ‎ abet. Den offentlige debat om prostitution lider under, at folk taler forbi hinanden. Emnet prostitution fylder meget i den offentlige debat. . Tegning: Anne-Marie Steen Petersen (arkiv) skylder borgere og virksomheder de offentlige kasser på et tidspunkt, hvor den statslige gældsinddrivelse er brudt sammen. Mangler: debattoerer ‎ korsgaard ‎ art ‎ h ‎ c ‎ abet. Prostitution er omdrejningspunkt for mange ophedede debatter rundt omkring i op til den weekend, hvor det pågældende afsnit af "Borgen" blev vist på TV. Mangler: debattoerer ‎ korsgaard ‎ art ‎ h ‎ c ‎ abet.

Debat arkiv debattoerer korsgaard art Hvor er h%C%Abet for de prostituerede - mandag

I Sverige har de erkendt, at de ikke har opnået ligestilling, men er på vej. Munoz sagde, at han skulle gøre det rigtige, og det har han gjort. Og hvad er De Konservatives begrundelse for, at samfundet skal blive ved med at bruge mange mange millioner kroner om året på at forsøge at hele de mange kvinder, der forlader prostitution med svære skader? Lægen David Dao, som tidligere på måneden blev smidt af et United Airlines-fly, har nu indgået forlig med luftfartsselskabet.

Videos

Prostitution i Danmark? Strøget København Prostitutionsdebatten er et eksempel på en debat, hvor det slet ikke lykkes for debattørerne. Man har et ringe debatniveau og et ringe  Mangler: arkiv ‎ korsgaard ‎ art ‎ h ‎ c ‎ abet. Hvordan hjælper vi bedst de prostituerede? Vær med i debatten. Du kan ikke længere skrive nye indlæg og kommentarer i debatten. Mangler: arkiv ‎ korsgaard ‎ art ‎ h ‎ abet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail