Ellen Heebøll Jensen (født Christensen) Skellerupvej 54, Linå skriver sammen med sine søskene mindeord om deres mor, Else Johannessen. Afskedsgudstjeneste med Inge With Johannesen Jeg er født og opvokset på det, der i dag hed- . Else Johannesen Christensen. Borrevad 9  Mangler: doedsfaldaabenraa ‎ mindeord ‎ heeboell ‎ artikel.

Videos

Dødsfald i Haderslev

Skal heller: Doedsfaldaabenraa Mindeord om Else Johannessen Christensen foedt Heeboell artikel

DAME ROOTS SHOES BB. Jyndevad under anden verdenskrig - blev gift i Hun fulgte med i familiens aktiviteter. Utallige dejlige stunder brugte vi på leg og spil. Trods dette havde mor altid et lyst sind. Erik, Ellen, Johannes, Karen, Jens og Britta. Ja, det var vores dejlige mor!
Doedsfaldaabenraa Mindeord om Else Johannessen Christensen foedt Heeboell artikel Mor var vores inspiration. Mor fødtes i et lærerhjem på Hesselho Skole ved Starup som den yngste ud af søskendeflok på seks. Vi er meget taknemmelig for Rødekro Hjemmeplejes store omsorg. Vi har mange sjove og mindeværdige oplevelser, hvor hun tager teten. Hun læste for os, fortalte historier, sang, spillede musik og teater. Hun havde tillige "en ræv bag øret". Mor og far fandt kærligheden i St.
Denmark helsingor attractions a poi sig 43
P L S REGULERING ES A M AFBRYDER LAMPE HVID TR Shop fivefingers udsalg spar op til .

Doedsfaldaabenraa Mindeord om Else Johannessen Christensen foedt Heeboell artikel - medicinen

Vi har sendt dig en e-mail med et bekræftelseslink. Dødsfald: Henning Kling Hansen. Hun læste for os, fortalte historier, sang, spillede musik og teater. Jyndevad under anden verdenskrig - blev gift i Rigtig mange tak for jeres deltagelse og for alle de smukke blomster og hilsner.

Doedsfaldaabenraa Mindeord om Else Johannessen Christensen foedt Heeboell artikel - Falch-Bundegaard

Mor fødtes i et lærerhjem på Hesselho Skole ved Starup som den yngste ud af søskendeflok på seks. Mor og far fandt kærligheden i St. Hun gav os lysten til at lære. Hun fulgte med i familiens aktiviteter. Trods dette havde mor altid et lyst sind.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail