Til næste år rammer 90'er festen rådhuspladsen pinselørdag. på at der er et godt marked for at arrangere koncerter med fortidens stjerner. Mangler: bdselsdag ‎ s ‎ c ‎ fantastisk ‎ barn. Håndlavet dukkevogn fra Silver Cross, lavet i så god kvalitet, at den går i arv i flere generationer. En god gave til 2-årige der udvikler barnet. Holder du børnefødselsdag for dit barn, for dine svigerforældre eller for dig selv? Her er en artikel om børnefødselsdagen, dens veje og vildveje, forberedelser.

Videos

Feufollet at the Bluemoon Bliv klogere på børn, nye medier og bevægelse her på Ramasjangs side for voksne. Del dit billede på #mitmgp og vind en MGP-goodiebag. februar fejrede Ramasjang Fantastisk Fastelavn på Gl. Estrup. Ingen MGP- fest uden pynt. Hvert år i oktober markerer barnehagen FN-dagen ved å arrangere FN-kafe. I forkant lærer Fau arrangerer vinterfest med barn -foreldre og søsken ettermiddag.

F%C%Bdselsdag s%C%Adan arrangerer du en fin og fantastisk fest dit barn - efter

Kom godt i gang. Hvad der er fint nok; familie og venner og man selv har også ret. Jeg håber, det kan inspirere til, at man finder sin egen vej, og børnenes vej i fødselsdagene. Om at holde taler for børn.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail