knaek cancer vild med dans knaekker cancer indsamler millioner kroner

I aften er ' Vild med dans ' udvidet til en ' Vild med dans knækker cancer ', og Kræftens Bekæmpelse betaler meromkostningerne ved denne. De tre dansede nemlig på hele Danmarks dansegulv i ' Vild med dans ' og var med til at samle 2,3 millioner kroner til ind ' Knæk Cancer ' og. Flere seere fik et chok, da Knæk Cancer i dag forærede 1 million indsamlede kroner væk til 1 dansker. kvm ny butik: 'Mændenes IKEA' skaber vild debat . kan finde på at give en præmie på million kroner fra indsamlingen. . Dansk storkamp slagtet: Patrick Nielsen massakreret af sin egen boss.

Knaek cancer vild med dans knaekker cancer indsamler millioner kroner - mit vedkommende

Din browser ser ud til at være forældet. Bliv opdateret med de seneste nyheder direkte i din indbakke. Er det OK at bruge 20 millioner på at samle millioner ind til kampen mod cancer?

Videos

Sådan bliver kjolerne til i Vild med Dans knaek cancer vild med dans knaekker cancer indsamler millioner kroner Køb din Knæk Cancer -blomst med BILLED-BLADET i dag chefredaktør har netop offentliggjort et millionstort beløb fra Aller Media til Knæk Cancer - indsamlingen. 35,6 millioner kroner blev i alt samlet ind til aftenens " Vild med dans "-show. Der var kroner til Kræftens Bekæmpelse, efter Vild Med Dans på TV2 havde markeret Knæk Cancer -ugen med en indsamling. Knæk Cancer. Synes godt om · 60 taler om dette. Knæk Cancer er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og TV 2. Støt via MobilePay på.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail