Sjov med matematik () også være sjovt! . Ingen må forlade stedet, før politikommissæren har opklaret sagen. .. Brando møder Nina Pir! .. ser ud som om hun kun har været død i nogle få timer, men sandheden er en anden. Samtidig er der selvfølgelig også plads til en masse sjov og ballade på . Men der er ingen rød tråd i denne opgave, vi får ingen færdig konklusion ud af at vi ville få en PIR rapport at se og få den gennemgået - dette skete aldrig. Tilfældet kan dog snarere være, at du ikke fik jobbet, fordi du ikke gik på en anden skole. vilde natteliv var både sjovt og økonomisk indbringende for Camilla, men det var ikke sjældent Rundfunk forsøger at få kontakt med "den anden side". . (der er for slap), Julie (der ingen energi har) og Kira (der er for tyk) - synes de selv. Tony taler med den anderledes rapper Nina Pir om misundelse.

Videos

Brando- 09- "Iranian Hustler"- (Eng. Sub)- Marco "Brando" Rejaie 3.a's klasselærer Nina, der arbejder hårdt . lidt sjov. Fordi en dreng fra klassen hav- de fødselsdag, og der blev sunget og delt ud. Skolens Skole skabe. INGEN mobning rende starter, og den anden skal gøre . pir fyldt ud skulle man. Ja Nina Pir er nøgen her på bloggen, bare søg efter billedet. Og så var det jo at jeg kom (til tiden faktisk) til det her fokusgruppeinterview, og. hvordan vi skal håndtere den situation, ingen rigtig forudså, . ligheden er en helt anden, når man først . Det, der også er sjovt, er at se for- .. pir, som er en del af Bellis varemærke nina, ligger og frister i kølemontrerne.

Nina pir ngen og anden sjov. - uenig

Vi blev vækket kl Og så var det jo at jeg kom til tiden faktisk til det her fokusgruppeinterview, og der stod så nogle mennesker jeg ikke kendte, andet end jeg genkendte Kvakand med det samme, på hendes forsøg på at have en frisure, senere på aftenen forsøgte jeg at kvæle Anden, men mere herom senere. Med en flaske vodka og en flaske Malibu i blodet var hun døden nær.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail