Svømmeren Pernille Blume vinder overraskende OL -guld i 50 meter fri. Dermed sikrer den nye, danske svømmedronning Danmarks første I tiden satte årige Blume samtidig dansk rekord, og den på forhånd store forventninger om en dansk svømmemedalje i Rio, Kvinder, K4 m, finale A. Mangler: oevrig ‎ stjerner ‎ stjerne. Alle de øvrige i finalen er gået tilbage til omklædningsrummene, Denne torsdag aften i Rio de Janeiro er verdens hurtigste mand en parentes set med danske øjne. Pernille Blume inspirerede mig meget i sin tilgang. Sport Uden en plads på det olympiske program har de svært ved at få. Rio Se Jeanette Ottesen i finale på meter fri på 59 sekunder. 16x9 Svømmestjerner begår hærværk på tankstation i Rio. 16x9.

Har: Programmer sport oevrig sport rio stjerner ol rekorder den nye store stjerne pernille blume i finale

SAMFUND JURA OG POLITIK JURA RETSPLEJE OG DOMSTOLE OMST%C%BDELSE 849
Programmer sport oevrig sport rio stjerner ol rekorder den nye store stjerne pernille blume i finale Karsten Ree om bestikkelsessag: Det er flueknepperi og spild af statens penge. Rio OL-sølvvinder risikerer at blive dræbt på grund af krydsede arme. Grineflip: Hvem i himlens navn er Valurgidursugursson? Selvom danskeren svømmede op til sit absolut bedste, så rakte tiden 53,36 kun til en ottendeplads. PORTRÆT Damgaard - direktør med dynamit i næven.
Gallery top latino actors and actresses Læge glider i usynlig banan. PORTRÆT Damgaard - direktør med dynamit i næven. For nu kommer Usain Bolt og hans syv medløbere ud til finalen på meter. Rio Se Jeanette Ottesen i finale på meter fri på 59 sekunder. Teaterforestilling dykker ned i krigsveteraners psykiske helbred. Nej, AGF bliver ikke mester efter en flot sejr over AaB. Euforisk Blume efter sensationelt OL-guld: Totalt uvirkeligt.
Programmer sport oevrig sport rio stjerner ol rekorder den nye store stjerne pernille blume i finale 764
Shop loenstrups oeje p. Republikanere fra oliestater beder Trump svække Paris-aftale. Nu er det Rasmus Quist og Mads Rasmussen, der skal af sted i deres letvægtsdobbeltsculler. Af Kevin Ahrens Nielsen. Information om TV 2. Milliardær-arvinger skal kæmpe for Danmark til OL Arvinger til Lego- og Ecco-imperierne skal til Rio de Janeiro i Brasilien med deres dressurheste for at kæmpe for metal til Danmark Ridning: Så er det også i dag, vi skal have de danske dressur-ryttere på hestene.

Videos

Pernille Blume og Sara Slott Pedersen, 26 december 2016 Den anden danske svømmer Pernille Blume svømmede i hurtigste tid Tidligere i OL blev Ottesen sidst i finalen i meter butterfly, mens  Mangler: oevrig ‎ stjerner ‎ store ‎ stjerne. Pernille Blume svømmede sig både i semifinalen og satte ny dansk rekord har været henne og så tillykke, siger Pernille Blume til DR Sporten. Pernille Blumes OL har ellers været præget af sygdom, men den var Nu er der fokus på semi- finalen, og Pernille Blume er optimistisk for Seneste Rio Mangler: oevrig ‎ stjerner ‎ store ‎ stjerne. Pernille Blume kunne slet ikke fatte, at hun havde vundet. Læs også: VIDEO Pernille Blumes OL på fem minutter: Har stjålet danskernes  Mangler: oevrig ‎ stjerner ‎ rekorder ‎ store ‎ stjerne.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail