Udland Panamas tidligere diktator indlagt med styrtbloedning i hjernen artikel

Læs de seneste nyheder online fra Danmark og udlandet. i fængsel i Panama. Panamas tidligere diktator Manuel Noriega udleveres fra Frankrig. Det siger Panamas præsident, Ricardo Martinelli, til tv-stationer i Panama. er en tidligere panamansk general som var Panamas diktator fra til Officielt blev han aldrig Panamas præsident, men han havde været chief Noriega blev i december overført til et fængsel i Panama. Artikel · Diskussion. Den tidligere aktionær i det franske kanalselskab - franskmanden Philippe Buneau Varilla - underskriver som doktrin der skulle garantere diktatorernes loyalitet overfor USA, vælte legale regeringer og indføre militærdiktaturer. .. Af disse skulle 2,3 mia. optages som lån i udlandet. Politik og historie - seneste artikler. Panamas tidligere diktator Manuel Noriega er blevet indlagt i kritisk tilstand Han har en stor styrtblødning fra hjernen, og situationen er kritisk. Panamas tidligere diktator Manuel Noriega - også kaldet 'gamle Han har en stor styrtblødning fra hjernen, og situationen er kritisk, fortalte. Panamas tidligere diktator indlagt med styrtblødning i hjernen Panamas tidligere diktator, Manuel Antonio Noriega, svæver mellem liv og død.

Udland Panamas tidligere diktator indlagt med styrtbloedning i hjernen artikel - Danmarks Meterologiske

Samfund 1 time siden. Det lykkedes at fange ham, og han blev siden udleveret til USA, hvor han afsonede en straf for hvidvaskning og narkokriminalitet. På det vilkår, at kommunen kan købe ejendommene tilbage til den pris, der blev givet for årtier siden.

Udland Panamas tidligere diktator indlagt med styrtbloedning i hjernen artikel - udviklet

Det er måske ikke muligt for dig at besøge denne side fordi:. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske. Tlf: 33 75 75 Weekendnyhederne fra ind-udland om politik, samfund og kultur. Wikimedia Commons har flere filer relateret til Manuel Noriega. Samfund 18 timer siden.

Videos

Teachers, Editors, Businessmen, Publishers, Politicians, Governors, Theologians (1950s Interviews)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail